ang. Facebook

Grupptrycket sprang ikapp och förbi mej.

Fan.

3 minuter

Fyra besökare. Den ena var jag, vilka var de andra? Krepe...

15.21

Om jag trycker på den där knappen slocknar allt.

15.22

Kategori Inställningar Pingback

15.23

Vad fan är Pingback?

15.24

Jag ska trycka på lampknappen.

Mörker.

R-ett Tuff

Jag tänker tala... I'm not gonna talk about it. faaan Lurixx, terapi...
 jag har sett EMD... jag skäms för vad mina ögon har sett...

jag tog kort...

Therapy doesn't need me. I don't need you.

Klippdockor, oh my. jag ska göra en klippdocka o ge den till dej.

jag ska börja skriva ordentligt. jag ska skriva och istället för o och är istället för e. jag tänker fortsätta skriva dej, mej och sej. jag tänker sluta missbruka punkter och använda stor bokstav där de ska vara.

Tråkigt.

Om man vänder på ett litet n blir det ett litet u.

som när jag skulle läsa på ett kort med ett engelsk ord: antingen var det unu eller nun. Nu vet jag vilket det var: unu som fan!

Sportbladet- Sveriges sporttidning.... en rosa penna


happy meal

jag+corone+arne+kupolen+géléhjärtan+galenskap=sant

inne på H&M:
corone e på jakt efter ett rött läppstift, då vi ser att det sitter en lapp 50% på ett testläppstift. jag ser på de vackra oöppnade läppstiften att det står nr 54, o påpekar det lite fint... min ibland inte så begåvade väninna vänder då testläppstiftet upp och ner, varav det splättar ner på golvet o ligger där som en.. korv! vi står o gluttar lite på det medan vi skrattar, sen choppar corone tillbaka det o påpekar att hon inte tänker köpa det.

inne på Lindex:
på jakt efter läppstift... Viva la Diva- avdelningen. efter att ha berättat för varandra vilka VD-nagellack vi har, kikar vi på läppstiften o corone påpekar att hon alltid försöker köpa testerna, men att hon aldrig får för kassörskan... hon beslutar sej för att köpa ett läppstift.. jag säger:
- du får inte köpa den där raring...
hon påstod att hon visste det, men jag vet nog...

inne på kicks:
på jakt efter glidmedel... eller inte... jag vet inte vad det var, men det var i en lång, smal tub, utan prislapp... krepe..

utanför indiska:
jag: det fanns inga géléhjärtan!
C: det fann det visst! vi kassan...
jag: vrf sa du inget? vrf tog du inga?
C: du var närmast kassan o fortsatte bara gå...

vi försökte sen choppa ihop våra mobiler med plåster, vilket gick bra, men det gick inte att sända låtar, så det var onödigt... leksaksautomater is the shit, men hur kmr det sej att jag alltid får rosa, ytterst skabbiga saker? jävla sepe....
vi tänkte köpa ett varsitt happy meal, men kom fram till att det e dessa hamburgare som e skabbiga o slemmiga o äckliga...sen upptäckte vi att man fick leksakshundar, o vi ville inte längre!

RSS 2.0